Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

Wehrmacht Blut Und Genickstarre Prøveglass I Treske. (Luftwaffe-ansatt Synnøve Skifjel).

Wehrmacht Blut und Genickstarre prøveglass i treske. Her er det ett reagensrør som kunne inneholde vedkommedes blod eller urin/ekskrementer. Prøvene ble levert inn til legen og analysert så fikk vedkommede greie på hva som var galt med han/henne. Navnet er skrevet på esken Synnøve Skifjel L 35576 (hennes "soldatnummer" som sivilt ansatt i Luftwaffe). Esken er påskrevet og stemplet på alle sidene.

I strøken stand. 

 

- SJELDEN.

 

Varenr.: 35
Vekt: 0.480 kg
Høyde: 0.300 cm
Bredde: 0.300 cm
Lengde: 0.105 cm
Pris: Kr 700.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.