Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

TYSK LIK-POSE.

TYSK LIK-POSE. I beige papir/papp. Innvendig er det sort glatt papp som beskytter slik at ikke blod og kroppsvæsker skal trekke gjennom papiret i lik-posen. Det er en hel masse knyte-tråder som skal knytes igjen når soldaten eller offiseren har blitt lagt i posen. Innvendig i noen av disse lik-posene ligger det en bruksanvisning på tysk.

I ubrukt stand.

 

- SJELDEN. 

Varenr.: 32
Vekt: 1.958 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.620 cm
Pris: Kr 600.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.