Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

Translanta Spezial Brinkmann Tabak. (Soldat tobakk).

Translanta Spezial Brinkmann Tabak. Tobakkspakken er ikke åpnet og har ligget i en eske siden krigen. Komplett med avgiftstripen limt over åpningen og denne er merket Feinschnitt 50 gram. 12 RM. das kilogram. Også stemplet med Riksørn med hakekors !!!       
Varenr.: 19
Vekt: 0.380 kg
Høyde: 0.960 cm
Bredde: 0.650 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 400.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.