Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

TELEFONVEKSLER ETUI. (1918).

TELEFONVEKSLER ETUI. I sort glatt tykk lær. På kanten stemplet med produsenten + NÜRNBERG 1918 og lenger ned kronet III. Med spenne som holder lokket igjen og med beltehemper bak for å tre på beltet. Så en D-ring for å feste til Y-reimene. Etuiet er i pen stand og sømmene er fine.

 

- Selv om dette etuiet er produsert under den 1 verdenskrig så er denne identisk med de som ble produsert under den 2 verdenskrig, så dette etuiet har vært tatt med tyskerne hit under siste krig.

 

Varenr.: 07
Vekt: 0.292 kg
Høyde: 0.140 cm
Bredde: 0.190 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 600.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.