Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

Stig-belte for samband-personell for å klatre i telefonstolper. (Steigergurt). 1938.

Stig-belte for samband-personell for å klatre i telefonstolper. Dette er ett massivt lærbelte i tykk brun lær. Med kraftig jern beltespenne og med flere store D-ringer og i enden en meget kraftig krok. Beltet er stemplet med produsenten ROLF....ASSEN. BERLIN SW 68. 1938. D.R.G.M.

Beltet er i brukstand.

Se de to siste bilder av kassen med utstyr en sambandmann bruker for å bestige telefonstolper.

Varenr.: 15
Vekt: 1.584 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 700.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.