Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

SPLINTKAPPE TIL MODELL 24 STAVHÅNDGRANAT. (Nylig funnet i Bergen).

SPLINTKAPPE TIL MODELL 24 STAVHÅNDGRANAT. Med mye av den Wehrmacht-grønne malingen utvendig og innvendig. Rust-nupper.

 

- For ett par måneder siden gikk en kamerat av meg tur i Bergen. En speidergruppe holdt på å tømme loftet til en gammel tysk brakke. De ryddet loftet og brant opp på plassen en del søppel i deres øyne. Der var det flere kasser med splintkapper og min kamerat fant disse i restene av bålet.

Varenr.: 27
Vekt: 0.142 kg
Høyde: 0.640 cm
Bredde: 0.630 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 500.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.