Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

BÆRBAR SKARPSKYTTER PLATE TIL SKYTTERGRAV. (..EDER STAHLWERK).

BÆRBAR SKARPSKYTTER PLATE TIL SKYTTERGRAV. Denne tykke platen ble brukt av skarpskyttere og montert på kanten av en skyttergrav. Denne ble produsert under 1 verdenskrig men de som befinner seg i Norge, ble tatt med av tyskerne under 2 verdenskrig.

Platen har ett støtteben som kan foldes sammen. Med en luke som åpnes og lukkes med en hendel. Stemplet på den ene siden...EDER STAHLWERK + firmalogo. På den andre siden 25.

Lengde 60 cm.

Høyde 34 cm.

Tykkelse 1 cm.

 

Jeg la denne ut på ett internasjonalt forum, for å spørre hva dette var for noe og fikk dette svaret:

 

Dutch army had these german made ones a lot in there inventory during May 1940 and the are still often found. Most where made in the Nordrhein Westfalen area.

 

- Sjelden og morsom og dekorativ i samlingen !!!

 

Varenr.: 01
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.340 cm
Bredde: 0.600 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 3850.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.