Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

Panzergranat kasse full av deler fra sprengte jagerfly fra Herdla flyplass mai/juni 1945.

Panzergranat kasse full av deler fra sprengte jagerfly fra Herdla flyplass mai/juni 1945. Kassen har den originale tyske grå malingen og under lokket rester av papiretikken. Kassen er komplett med klips foran for å holde lokket igjen og oppå med stoff bærehåndtak (denne er som oftes røket). Kassen er i meget pen stand uten skader.

I kassen er det deler fra diverse tyske jagerfly min kameat har funnet på Herdla flyplass, på denne "søppelfyllingen" det norske forsvaret brukte da de destruerte tyske fly rett etter krigen. Disse sakene fant han på 1980-1990-tallet. Jeg aner ikke hva alt er men en Lyftwaffe fly-samler ser det lett. Sakene er i forholdsvis god stand og kan sikkert renses og bli mye penere. Disse 2 boksene med etiketter på, er også i grei stand og uåpnet. De inneholder en type tettningstoff når man kobler rør sammen.

 

 

- Kassen med alt innehold ble kjøpt av en kamerat og samlerkollega for noen år siden. Selve kassen fant hans far i ett naust på Herdla på 1990-tallet. Inneholdet fant min kamerat på Herdla, der hvor de tyske flyene ble destruert i mai/juni 1945. Alt inneholdet i kassen er fra tyske jagerfly. Denne plassen har blitt overfylt med matjord av forsvaret og er i dag grønn mark.

 

Varenr.: 15
Vekt: 10.540 kg
Høyde: 0.200 cm
Bredde: 0.220 cm
Lengde: 0.500 cm
Pris: Kr 1000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.