Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

Modell av Junker-52 laget av flyger nordpå.

Modell av Junker-52 laget av flyger nordpå. Modellen er laget i tre. Med 3 propeller og med tilsammen 6 gjenkjenning "jernkors" i sort og hvit. Bak på haleroret sort hakekors på begge sider. Flyet er ellers gråmalt. Under med 2 hjul med hjuloppheng. Innvendig har byggeren satt en pilot. Lengde 33 cm. og bredde 39 cm. En flis på stabilisator vingen bak mangler ellers er modellen i meget pen stand.

 

HISTORIEN PÅ MODELLEN: For noen år siden fikk jeg kjøpt en del militaria fra en kar nordpå. Han bodde ved siden av en flyplass og i uthuset på gården fant han denne modellen. Den hang opp under taket med den tråden som er festet mellom vinduene og det er litt fule-dritt enkelte steder. Modellen er støvete og jeg har ikke gjort den ren. Sannsynligvis laget av en menig eller offiser på fritiden som var tilknyttet flyplassen.

Varenr.: 02
Vekt: 0.182 kg
Høyde: 0.100 cm
Bredde: 0.390 cm
Lengde: 0.330 cm
Pris: Kr 1500.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.