Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

Modell 1942 enkeldekal Luftwaffe hjelm. (Nylig kjellerfunn).

Modell 1942 enkeldekal Luftwaffe hjelm. Denne Luftwaffe hjelmen ble nylig funnet i en kjeller her i Norge. Den har overflaterust over hele hjelmen med Luftwaffe dekalet synes meget bra. Innvendig er noe av originalmalingen intakt og innmaten er bra. Ikke tørr slik at den knekker når man bøyer, men ganske myk og fin. Stemplet på siden innvendig størrelsen .. 62. Foruten litt fett smurt på så er hjelmen helt urørt.
Varenr.: 03
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1800.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.