Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

MODELL 1940 WEHRMACHT HJELM.

MODELL 1940 WEHRMACHT HJELM. Hjelmen er en enkel-dekal med glatt maling. Så har hjelmen blitt overmalt senere under krigen med en grovere maling hvor det er blandet sand i. Dekalet er under den grove malingen. Pen i malingen. Noe rester av mørk overmaling, som er fjernet. Innvendig med den originale innmaten, som aldri har vært tatt ut. Innmaten er fin og myk men har noen små rifter. På siden av nakkekammen stemplet NS64. Bak stemplet med Batch-number 8041. Bak i nakken skrevet eierens navn KLETH.

En fin hjelm og ha på en utstillingsdukke eller i hylla.

 

Varenr.: 02
Vekt: 1.310 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2950.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.