Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

LUFTWAFFE UNIVERSAL LYKT. (1941).

LUFTWAFFE UNIVERSAL LYKT. Denne modellen produsert i sink, er endel mer sjelden enn de produsert i aluminium. Komplett med lokk på toppen som kan tas av. Komplett med opphenget. Komplett med den hvite keramikk stearinlys-holderen innvendig. Komplett med alle 4 glass også er det ingen skader eller reparasjoner på denne lykten !!!

Under stemplet med produsenten og årstall Gl BE 1941. Over stemplet med Luftwaffe ørn Fl. U.V.

Denne Luftwaffe lykten er i uvanlig pen stand !!!

 

- Luftwaffe universal lykter, ble brukt overalt. På flyplasser, i bunkers, i fjøs osv.

 

Varenr.: 03
Vekt: 1.101 kg
Høyde: 0.270 cm
Bredde: 0.150 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.