Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

LUFTWAFFE RØYKGRANAT - RØD. (Liten modell).

LUFTWAFFE RØYKGRANAT - RØD. Dette er den lille modellen som bl.a. Luftwaffe brukte mye. Men også de andre våpengrenene brukte denne. Med den originale malingen men papiretiketten har falt av. Den skal sitte inni den orange rammen. Med tenner på toppen. Nede 2 bøyler som kan brettes ned og stikkes ned i jorden.

Lengde med tenneren 10.4 cm. Diameter 4.5 cm.

Røykgranaten er i pen stand og selvfølgelig tom.

Varenr.: 03
Vekt: 0.116 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.450 cm
Lengde: 0.104 cm
Pris: Kr 700.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.