Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

Luftwaffe menig belte. (C.T.D.).

Luftwaffe menig belte. Dette er ett tidlig Luftwaffe belte med spenne i aluminium. Beltespennen er meget pen med minimal med slittasje på toppene foran. Bak stemplet med produsenten C.T.D. Beltelæret er i brun tykk og litt lodden lær. På aluminiums kroken stemplet med produsenten H T H. Også stemplet med lengden 100. Sydd med hvite sømmer. Dette er ett meget uvanlig Luftwaffe brunt beltelær.

Lengde 100 cm.

 

- Belte med spenne er i nydelig stand !!!

 

 - RESERVERT - 2400,-

Varenr.: 08
Vekt: 0.194 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.100 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.