Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

Luftwaffe FN Browning modell 1922 pistoltaske.

Luftwaffe FN Browning modell 1922 pistoltaske. Lokket og reimene er i myk mørkebrun lær mens resten er i lysebrun erstatningslær.

Under lokket stemplet Nur für lange Browning Pistole Kal. 7,65.

Mangler tråder på lærfestene men festene sitter på plass og ellers er pistoltasken i pen stand.

 

- Jeg har søkt litt på nettet og ser at det skal være en lærhylse rundt reimene bak (se de siste bilder). Men jeg har også sett andre identiske pistoltasker hvor denne hylsen er fjernet, så jeg tror noen Luftwaffe offisere foretrakk og bruke denne modell pistoltaske uten denne store lærhylsen.

Varenr.: 03
Vekt: 0.152 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.