Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

LUFTWAFFE FLYVER FALLSKJERM.

LUFTWAFFE FLYVER FALLSKJERM. Originale komplette tyske flyver fallskjermer er meget sjeldne og meget dyre. Slike ligger opp mot 25.000,- hvis den er helt komplett og i strøken stand. Denne fallskjermen er ikke komplett derfor er prisen under 1/3 av prisen av en strøken en. Fallskjermen innvendig er ikke komplett og fallskjerm-snorene er kuttet. Den runde låsen som skal sitte foran på reimene mangler og noen av reimene er kappet. 

Denne vil gjøre seg i en utstilling og hvis man fester/syr reimene til sekken så vil den kunne brukes på en flyver utstillingsdukke også.

Varenr.: 99
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 6000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.