Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

LUFTWAFFE EIGENTUM ligther.

LUFTWAFFE EIGENTUM ligther. I aluminium. Stemplet med blått LUFTWAFFE EIGENTUM. Man kan skru av korken og bunnen. Under korken er det veke og hjul som skal lage gnister men det mangler en liten flint sten. Innvendig er det bomull som skal vetes med brennbar veske (under krigen ble det brukt drivstoff). Lengde 57 mm.

Ligtheren er i strøken stand.

Varenr.: 31
Vekt: 0.180 kg
Høyde: 0.180 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.570 cm
Pris: Kr 525.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.