Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

KRIEGSMARINE STOR KASERNE KAFFEKANNE I ALUMINIUM. (1940).

KRIEGSMARINE STOR KASERNE KAFFEKANNE I ALUMINIUM. Stor kaffe/tea kanne som rommer mange liter. Med håndtak på toppen med festeskruer på sidene. En skrue har nok vært byttet. Med hengslet lokk. Kannen er blank og fin i aluminiumen. Oppe på kanten under lokket stemplet Ørn + M. Under stemplet med produsenten og årstall: Ritter Aluminium.. HR 40.

 

Høyde med lokk: 27 cm. 

Nedre diameter: 28 cm.

Vekt: 1,8 kilo.

 

- Dette er første gang jeg har inne for salg den største modellen av kaserne kaffekannen i aluminium !!!

 

Varenr.: 15
Vekt: 1.796 kg
Høyde: 0.270 cm
Bredde: 0.280 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1800.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.