Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

GEBIRGSJÄGER/SANITÄT FELTFLASKE. (1942).

GEBIRGSJÄGER/SANITÄT FELTFLASKE. Denne feltflasken er noe større enn de vanlige feltflaskene og rommer litt mere væske. Reimene er i sort lær også er det strammespenne både på den vannrette og loddrette reima. Med kopp i sort bakelitt. Bak er det en bred lærforsterkning med en krok i aluminium. Man kunne bære denne modell feltflaske enten hengene fra beltet eller med skulderreim. Denne festet man på spennene som sitter på de øverste vannrette reimene men denne skulderreimen ble ofte fjernet og feltflasken ble båret fra beltet. Oppe foran på selve flaskehalsen stemplet med produsenten CLF 42

Feltflasken er i meget pen stand.

Varenr.: 07
Vekt: 0.396 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.260 cm
Pris: Kr 1200.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.