Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

GASSMASKE MED BEHOLDER. 1941. (Schatfer).

GASSMASKE MED BEHOLDER. Gassmaskebeholderen har den originale Wehrmacht-grønne malingen. En ganske liten bulk nede på beholderen ellers pen i malingen. Beholderen har vært overmalt senere i krigen også overmalt dobbel sett med eiernavn under Schatfer. Under lokket stemplet med produsentens logo + 41 + Waffen Amt. 201. Under lokket 1 sett med ekstra glass i celeloid (Innerseite). Gassmasken er produsert i grønn tykk stoff og stemplet innvendig S 41 (1941). Gassmasken er komplett med papp oppstiveren som sitter innvendig i masken. Filteret er også stemplet 1941 og er i meget pen stand.

 

- Alle delen er stemplet 1941 !!!

Varenr.: 10
Vekt: 2.011 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.