Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

FELTFLASKE. (1938).

FELTFLASKE. Dette er en standard modell tysk feltflaske i aluninium med kopp i mørk bakelitt. Komplett med alle reimer som er i mørk lær. Oppe foran på selve flaskehalsen  stemplet med produsenten S.K.N.38. Det samme stemplet på korken. Feltflaske, reimer med klips og kork er i meget pen stand men det er noen små møllskader på det brune stoffet.

 

- Foran er det få skader på stoffet så hengene på en utstillingsdukke så ser feltflasken meget fin ut !!!

Varenr.: 07
Vekt: 0.351 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 650.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.