Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

DRAEGER GASSMASKE I BEHOLDER. (1939).

DRAEGER GASSMASKE I BEHOLDER. Beholderen har opprinnelig vært malt sort blank men så under krigen har den blitt malt grålig matt. Oppå lokket med DRAEGER firmalogo. Under lokket ett rom med ett sett ekstra glass (Innenseite). Glasset som står på selve gassmasken er datert 1939. Innvendig i gassmasken stemplet Drägerwerk Lübeck. Gassmasken er produsert i grå gummi som er fortsatt god og myk. Filteret er grønnmalt og stemplet M. Liten flik av en skulderreim rundt festet.

I pen stand.

 

Varenr.: 10
Vekt: 1.192 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.250 cm
Pris: Kr 900.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.