Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / OPPRYDDINGS AUKSJON. (August).

LUFTWAFFE M.35 VINTER CAMO. HJELM.

LUFTWAFFE VINTER CAMO. HJELM. Modell 1935 hjelm med aluminiums ring på innmaten. Dette er en Luftwaffe hjelm og det ser man av den glatte Luftwaffe-blå malingen som er på Luftwaffe modell 1935 hjelmer. Hjelmen har hatt sommer camo. maling over den originale Luftwaffe-blå glatte malingen. Camo. malingen går i kaki, lysegrønn og mørkegrønn farge. Det er noe rester etter denne camo. malingen på hjelmen. Så har hjelmen blitt overmalt med vinter hvit camo. maling. Mesteparten av denne malingen er slitt av oppå hjelmen men på sidene mesteparten inntakt. Man ser også noe rester av kaki/grønn camo. maling oppå hjelmen.

Innvendig med den originale innmaten. Ringen har en gammel rep. gjort under krigen. Bak i nakken stemplet med Batch number: 842. Produsent og størrelse nummer er vanskelig å lese.

 

Avbildet med hakereim men denne hører ikke til hjelmen, så den er tatt av.

 

- Denne hjelmen stammer fra Østlandsområdet og er 100 % urørt med støv og spindelvev innvedig i bunnen og mellom hjelmskall og innmat. Hjelmen kjøpte jeg i mai 2021.

 

Varenr.: 01
Vekt: 1.166 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 6000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.