Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

Arado Ar 234 FLY-SETE.

Arado Ar 234 FLY-SETE. Flysetet har mesteparten av den originale Luftwaffe-blå malingen intakt. Oppå ryggen begge festene for å tre sikkerhetsselene gjennom. Samme festene på sidene nede ved setet. Under setet komplett med alle de mekaniske innretninger. Alt fungerer og er komplett. Det er ett typeskilt i aluminium som er pånaglet. Dette typeskiltet er fra en underleverandør. Arado Ar 234 hadde armlener men som modellene viser så ble de i noen tilfeller fjernet. Dette setet har hatt armlener men er fjernet. Det kan man se av de siste bilder av modellene. I ryggen var det originalt en polstret seterygg og på selve sittedelen er det en plass til en sitte-fallskjerm.Fly-setet er i meget pen stand og MEGET SJELDEN og det finnes ikke mange av disse igjen i verden !!! 

 

RESERVERT 17.000,- I BYTTE. 

 

(Se tekst under sakset fra Wikipedia).

 

Arado Ar 234 «Blitz» (lyn) var et tysk jetdrevet bombefly, utviklet og produsert for Luftwaffe av Arado under den andre verdenskrig. Prototypen fløy første gang 15. juni 1943 og flyet regnes som verdens første jetdrevne bombefly. 2. august 1944 ble Ar 234 også verdens første jetdrevne rekognoseringsfly. Flyet ble hovedsakelig benyttet som rekognoseringsfly og var så godt som umulig å avskjære.

Ar 234 ble produsert i 5 varianter, deriblant en nattjagervariant.

 

Det finnes kun ett gjenværende eksemplar av Ar 234. Dette flyet, en Ar 234 B-2, ble sammen med ni andre eksemplarer overgitt til britiske styrker ved Sola flyplass ved Stavanger i 1945. Flyet ble senere transportert til USA for testing og er i dag utstilt på museum i Washington D.C.

Varenr.: 01
Vekt: 14.200 kg
Høyde: 0.680 cm
Bredde: 0.440 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 17000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.