Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

15 cm. Wurfgranat 41. (1944/45). Rakett til Nebelwerfer.

15 cm. Wurfgranat 41. Granaten eller raketten er 92 cm. lang og er en 15 cm. modell. Det finnes også en rakett til Nebelwerfer som er på 21 cm. Vekt 21.6 kilo. Raketten har den originale kaki malingen på midtpartiet. På øvre del eller sprenghodet stemplet med årstall og 3-bokstavskode 44 akq. Også 125. Også Waffen Amt. 53. På midtpartiet mye av den originale kaki malingen intakt. På den brede kraven stemplet med 3-bokstavs koden og årstall gur 44. På nedre metall rør stemplet med 3-bokstavs koden og måned og årstall cmq 2 . 45. Også Nb. Under midtre krave masse små hull som skrår. Det er her raketten blir drevet fremover og drivstoffet går ut og grunnen til at hullene er boret på skrå, er at raketten skal vri seg i luften og sirkle som ett prosjektil. I bunnen er det en bakelitt hylse med gjenger hvor tenneren skal skrues fast i. Denne raketten ble antent med en tysk tennerapparat (Gluhzünder).


Se de siste bilder av selve Nebelwerferen og Wurfgranaten.

 

- Dette er en meget sjelden rakett og selvfølelig helt tom for sprengstoff

Varenr.: 99
Vekt: 21.600 kg
Høyde: 0.150 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.920 cm
Pris: Kr 3450.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.