Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / TAPPER OG TRO beltespenner.

TAPPER OG TRO beltespenner.

For rundt 7 år siden ble jeg kontaktet av en kar fra Asker. Hans far hadde tjenestegjort i Hjemmestyrkene, og i maidagene 1945 var han i fabrikk-lokalene til Corneliussen & Olsen i Oslo.

Der stod den en halvfull kasse med NS beltespenner med motiv med riksvåpen løven med kongekrone og med teksten TAPPER OG TRO. Beltespennene var pakket inn i gråpapir med hyssing rundt. 20 beltespenner i hver pakke.

Faren tok med seg kassen hjem til Asker og mellom 1945-2015 ga han bort beltespenner til venner og kjente.

Så fikk jeg kjøpt trekassen med de resterende beltespennene i.

 

Varenr.: 01
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.