Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NS BELTER.

"TAPPER OG TRO" BELTESPENNE TIL SALGS I UTLANDET FOR 12.000,- !!!

En handler i utlandet selger en identisk "Tapper og Tro" beltespenne (men i noe dårligere stand enn de jeg selger) for €uro. 1250,-. Det er pr. 1. juii NOK 11.913,-.

 

I utlandet er denne beltespennen vanvittig sjelden så her anbefaler jeg samlere å kjøpe inn en slik beltespenne som er en knallbra investering. Man kan enten beholde den eller selge den i utlandet hvor prisene er mye høyere enn i Norge.

 

Jeg fikk nettopp inn ett lite parti "Tapper & Tro" beltespenner fra sønnen til en Milorg kar som tok noen av disse beltespennene fra fabrikken til A/S Corneliussen & Olsen i maidagene 1945.

Varenr.: 07
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.