Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NS BELTER.

NS BELTE.

NS BELTE. Dette er ett helt uoffisielt belte hvor NS karen har tatt i bruk ett tidlig SA beltespenne. Han har slipet ned hakekorset og loddet på ett lite NS merke fra en "NS lus".

Studerer man beltespennen så ser man rester etter messingpuss så han har pusset beltespennen for å få den til å se blank ut. Man kjenner til flere beltespenner som er forandret på samme måte som denne. Det finnes vist også ett fotos fra krigen hvor en NS kar bruker en slik SA beltespenne med solkors.

Dette beltet stammer fra Østfold og har vært i en samling der borte i lang tid.

Varenr.: 17
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.