Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NS BELTER.

HIRDBATALJON BELTE.

HIRDBATALJON BELTE. På tampen av krigen ble det produsert en helt enkel beltespenne til bruk av Hirdbataljonen. Denne beltespennen er produsert på samme lest som de foregående beltespennene men med helt slett framside. For å få ett "feste" til enden av beltelæret er det blitt klinket på en rett stang bak på beltespennen. Ellers er utformingen og den pånaglede stolpen med 2 splinter for å tre gjennom beltelæret, identisk som på Tapper og Tro og Ett Folk en Vilje beltespennene. Disse tre beltespennene ble produsert senere i krigen (1943-45) og de var beregnet til å bruke med beltelær med hull gjennom på forsiden. Ikke med strammehempe på baksiden for da blir beltelærene på vanlige tyske belter for tykk og beltespennen går ikke an å tre på læret. Det som er interessant med dette tyske soldat-beltelæret som sitter originalt på denne Hirdbataljon beltespennen. Der har soldaten skåret vekk lær på baksiden av beltelæret, for å få beltespennen til å passe på læret.


Varenr.: 15
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.