Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NS BELTER.

ETT FOLK EN VILJE BELTE. (Førergarden).

ETT FOLK EN VILJE BELTE. Det ble også produsert en identisk beltespenne og utseendemessing 100 % lik "TAPPER OG TRO" beltespennen, men med en annen logo; "ETT FOLK EN VILJE". Denne beltespennen ble produsert til FØRERGARDEN. Produsert av A/S Corneliussen & Olsen. Oslo. Dette belte med spenne avbildet stammer fra ett dødsbo og det som er interessant med dette tyske soldat-beltelæret som sitter originalt på denne beltespennen, er at det er brukt ett tidlig tysk parade belte-lær. Disse lærene er tynne og det er plass å tre på en NS beltespenne.

Varenr.: 14
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.