Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NS BELTER.

DET BESTE BILDE AV ETT TAPPER OG TRO BELTE I BRUK !!!

Jeg har vært så heldig å få tak i ett høy-oppløselig bilde av det kjente bilde hvor 4 NS soldater bærer "Tapper og Tro" belter. Det finnes mange bilder av disse beltene i bruk av NS folk, men INGEN nærbilder hvor man med sikkerhet ser at det er en "Tapper og Tro" beltespenne som er i bruk. 

 

-Her kommer beviset og dette er det mest klare fotos man kjenner til, der man tydelig kan se detaljene på Tapper og Tro beltespennen !!!  

 

Her ser man klart at i midten er riksvåpen-løven med krone over og på høyre side ser man teksten TRO

 

Varenr.: 02
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.