Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Utleie av 1942 modell VW Kübelwagen + statistroller.

Utleie av 1942 modell VW Kübelwagen.

"Dereks Militaria" har for utleie en meget fin og perfekt teknisk stand tysk VW Kübelwagen fra 1942. Bilen har under krigen vært brukt av tyske styrker i Hønefoss-området. Bilen har aldri vært restaurert, kun lakkert opp og noen mekaniske deler er byttet ut. 


- Bilen er registrert for 5 personer.


- Bilen kan leies ut til krigs-innspillinger, dokumentar-innspillinger, bryllup og lignende.


- Bilen leveres på bilhenger (ved lengre avstander) og med sjåfør.


- Ring eller ta kontakt angående pris:  90791400  -  derek@dereksmilitaria.no

 


Derek M. Schei

Tønsberg 1. oktober 2017 

Varenr.: 01
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.