Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Statistroller i krigsfilmer.

Historisk gjenskapning på Vemork 24. februar 2015. (Team Works A/S).

Historisk gjenskapning på Vemork 24. februar 2015. Ett elektriker firma fra Vestlandet hadde en intern konkurranse. Vinnerne fikk som premie "å gå i fotsporene til Tungtvanns sabotørene". Det var en stor gjeng som gjennomførte denne strabasiøse prøvelsen. Bland dem også ei jente. "Dereks Militaria" stilte med 2 tyske vaktsoldater i originale uniformer med våpen. Vi stod vakt på broen i mange timer. Vi ble iaktatt med kikkert av sabotørene, mens vi gjennomførte streif-vakt på broen. Sabotørene klarte å sprenge tungtvannsbeholderne denne gangen også !!! Etter dette var gjennomført ble det lunch på museet og vi fikk en omvisning der også. Minnestund ved bautaen på utsiden av museet. Så bar det oppover til en fjellstue kun minutter fra Vemork og der ble middag med den herligste hjorte-stek fortært, med multekrem til dessert. Middagen varte ut til midnatt og alle sabotørene fikk utdelt en minneplakett som bevis på at de hadde klart å gå i sabotørens fotspor. Og alle sammen fikk seg en etterlengtet søvn etter dagens prøvelser...
Varenr.: 10
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.