Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Samling medaljer etter Major og skytter Frank Vasholmen.

Medaljegruppe med 5 ferdighetsmedaljer i gull samt diverse.

Medaljegruppe med 5 ferdighetsmedaljer i gull samt diverse. 4 av medaljene har 1 eller 2 stjerner pånaglet båndene. En av medaljene har gravert navnet F. VASHOLMEN. Til høyre gullmedalje fra LANDSKYTTERSTEVNET gravert OS 1967.

På baksiden av denne medaljen er det Riksvåpen - som tilsier at Vasholmen har været med på Kongelaget og vunnet gull !!!

Det følger med båndsalater og bånd med oppheng.

Lengde på medalje båndspennen er 14,5 cm.

Alle medaljene er i meget pen stand.

 

- Dette er en meget god etterkrigs medaljegruppe !!!

 

Varenr.: 03
Vekt: 0.840 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.145 cm
Pris: Kr 4400.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.