Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Samling illegale propaganda-oblater 1943-1945. (Operasjon Derby).

ES KOMMT DER TAG! ILLEGAL OBLAT. (DAGEN KOMMER!). Med lim bak.

ES KOMMT DER TAG! ILLEGAL OBLAT. Med farger trykket på hvit papir. Målene er 103 x 64 mm.

Dette oblat er i strøken stand og har original lim på baksiden.

 

 - Dette illegale oblat stammer fra en av lederne og oppretterne av Operasjon Derby, og oblatene ble distribuert mellom 1943-1945. Kjøper får navnet. Man kan lese litt om denne operasjonen på linken under:

(kopier og lim inn i deres nettleser).

 

https://lokalhistoriewiki.no/wiki/Operasjon_Derby

 

Disse oblatene ble limt opp på vegger, lagt inne i do-ruller der tyske soldater ofte var og spiste eller møttes på restauranter og cafeer, lagt igjen på trikker etc.

 

- Denne oblaten er en klassiker... Sjelden !!!

 

Varenr.: 01
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.103 cm
Bredde: 0.640 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 600.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.