Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Samling tyske etterlatenskaper fra slagfelten i Estland.

Modell 1942 SS Hjelm. (Funnet Ved Hiiemetsa).

Modell 1942 SS hjelm. Hjelmen har på nedre del og kammen noe av den originale grønne malingen intakt. Denne hjelmen har ett sjeldent bra SS dekal. Innvendig er deler av sink-ringen intakt og naglene på sidene er til stede.

 

- Denne hjelmen ble funnet av mine russiske detektor-venner, for rundt 10-12 år siden. Den ble funnet på slagfelten. Ved "SS-Regiment Nederlands" posisjoner - Hiiemetsa, vest for Narva by i Estland.

Denne hjelmen har jeg hatt i egen samling siden den ble funnet.

 

Varenr.: 05
Vekt: 1.214 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 5750.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.