Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / BAJONETTER.

TYSKLAND AG-3 BAJONETT.

TYSKLAND AG-3 BAJONETT.

Med den original lærsnoren som skal knytes rundt benet.

Lengde med balg 34 cm.

Bajonetten er i ubrukt stand !!!

 

 

- AG-3 (Automat Gewehr 3) ble innført i det norske Forsvaret sent på 1960-tallet og brukes den dag i dag av reservestyrkene til Heimevernet.

Norge er blant de få landene som fortsatt har enhetsvåpen kamret i kaliber 7,62×51 mm NATO. Bortsett fra kostnader er noen av grunnene til at Norge velger å beholde AG-3 at det har større presisjon og gjennomslagskraft.

 

 

Varenr.: 20
Vekt: 0.396 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.340 cm
Pris: Kr 250.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.