Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Samling bajonetter.

Lang-krag bajonett nedkortet under krigen.

Lang-krag bajonett nedkortet under krigen. Med grep i mørk tre og med matt oksidering på metallet. Stemplet med kronet K og på baksiden stemplet med våpennummer etc. Med blodrann og man ser på tuppen at bladet har blitt nedkortet, noe som ble gjort av tyskerne. Lengde med slire 33,5 cm.

Bajonetten er i meget pen stand.

Varenr.: 04
Vekt: 0.289 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.335 cm
Pris: Kr 250.00

Nyheter



Dereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.