Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Samling bajonetter.

Krag bajonett ombygget til U.S. Carabin.

Krag bajonett ombygget til U.S. Carabin. Med grep i tre og med blank blånering på bladet. Stemplet innerst ved bladet. Med bajonett og slire nummer 6453- 116956. Balgen er blånert og påsatt webb oppheng og påloddet ring for å feste rundt løpet på U.S. Carabin. Lengde med slire 35 cm.

Bajonett med slire har noen små rustpitringer her og der.

Varenr.: 11
Vekt: 0.408 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.350 cm
Pris: Kr 200.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.