Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / BAJONETTER.

Krag bajonett ombygget til U.S. Carabin. (HIRD BAJONETT - Waffen Amt.84).

Krag bajonett ombygget til U.S. Carabin. Med grep i mørk tre og med blank blånering på bladet. Stemplet med enkel kronet K og på baksiden stemplet på parerstangen Waffen Amt. 84. Noe tynn slitasje på blåneringen på tuppen av bladet ellers er bajonetten i meget pen stand. Balgen er stemplet med våpennummer 13254. Balgen er med påsatt webb oppheng og påloddet ring for å feste rundt løpet på U.S. Carabin. Lengde med slire 35 cm.

Bajonett med slire et i meget pen stand.

Varenr.: 07
Vekt: 0.394 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.350 cm
Pris: Kr 600.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.