Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Samling 8 tildelingsbevis etter SS-Unterscharführer Arthur Ewerth i 7. komp. Regiment NORGE.

Tildelingsbevis til OSTMEDAILLE. (10.9.1942).

Tildelingsbevis til OSTMEDAILLE. Diplomen er datert 10. september 1942. Diplomen er tildelt da han var "Unterscharführer" (sersjant). Signert med blå blekk av en SS-Obersturmbannführer und Regiments-Kommandeur. Stemplet med blå blekkstempel Waffen-SS. SS-Pz Gren.-Freiw. Div. Nordland. Gren. Rgt. Norge.

Diplomen er brettet på midten ellers i nydelig stand..

 

- UVANLIG.

Varenr.: 03
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.