Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

"THE INTERNATIONAL". BIRMINGHAM SUNDAY 15th FEB.2009.

"THE INTERNATIONAL". BIRMINGHAM SUNDAY 15th FEB.2009. Det er rundt 12 år siden jeg var i England og som sist så var det mildt å fint der. Å dra fra minus 14 og 1 meter snø til pluss 12 og grønne plener i Birmingham, det var godt. Messen var meget stor og meget godt besøkt. Prisene var OK og utvalget likeså. Det det var skikkelig mangel på var originale SS effekter og tyske hjelmer med merker. Jeg så 95 % kopier her. Derimot var det ett meget stort og rikholdig utvalg av tyske medaljer og tyske blankvåpen. Kjøpte ett par Narvikskilt til egen samling samt ett meget sjeldent og originalt Schalburgkors (danskenes frontkjempermerke). Det var også et kjempestort motorsykkelmuseum der messen ble avholdt. Vi fikk god tid til å se oss omkring i Birmingham og vi har bestemt oss for å dra hit igjen.
Varenr.: 25
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.