Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

SNØKAOS HVOR KÜBELEN MÅTTE BRUKES.

Igår den 25. mars lavet snøen ned og min varebil med sommerdekk ble snødd inne. Jeg måtte kjøre min kone på jobb og jeg måtte på posten med en masse bestillinger som hadde hopet seg opp i påsken. Da var det bare en ting å gjøre og det var å fyre opp Kübelen og bruke den i snøkaoset. Selv om det er sommerdekk på bilen så er det grove mønster på dekkene som gjør at den kommer seg meget godt frem. Men det er ingen bensinmåler på den så jeg gikk tom for bensin midt i en travel innkjørsvei...
Varenr.: 12
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.