Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

PÅ TUR MED NORGES FINESTE SCHWIMMWAGEN.

Sven-Ole Almåsbakk fra Tønsberg med sin 1943 Schwimmwagen og jeg med min 1942 Kübelwagen, tok oss en svingom rundt i Tønsbergs gater idag. Folk stod og måpet når vi kom kjørende. Sven Ole er nå ferdig med å restaurere sin bil og han har brukt litt over ett halvt år på den og han har sågodt som bodd i garasjen sin. Denne mannen kan alt når det kommer til restaurering av Schwimmwagen. Han har selv restaurert den samme bilen i 1968 og han har alt i alt hatt 3 Schwimmwagen og 4 Kübelwagen. 

- Bare nyt bildene av en av verdens peneste Schwimmwagen - nesten bedre enn når de kom rullende ut fra fabrikken.

 

Varenr.: 02
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.