Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

På rundtur i Cebu 28-30. september 2012.

Den 28. september tok vi båt fra Manila til Cebu. Selve båtturen tok 23 timer og kostet kun kr. 150,- pr. pers. Vi var 4 personer i følget. Cebu ligger sør-øst i Filippinene og er en øy med rundt 4 millioner innbyggere hvorav 1 million bor i hovedstaden Cebu City. Øyen ligger i landsdelen Visayas. Mange vestlige turister velger å besøke Cebu og mange av disse har funnet sin elskede på denne øyen. Vi valgte først å besøke det største kinesiske buddistiske tempel i hovedstaden. Mens vi var der satte det inn ett enormt regnskyll noe av det hardeste regnskyll jeg har opplevet. Men så absolutt en morsom opplevelse i tropevarmen. Deretter var vi i sentrum hvor kapellet med Magellan-korset står. Magellan var en spansk oppdagelsesreisende som oppdaget Filippinene i 1521. Korset som står i dag er ikke det opprinnelige som ble plantet av han i 1521 men er senere oppsatt på 1700-tallet på samme plass som det opprinnelige. Før vi tok fly hjem besøkte vi byen Lapu-Lapu City. Det var i 1521 høvdingen Lapu-Lapu drepte den spanske oppdagelsesreisende Ferdinand Magellan. Dette skjedde på stranden hvor den gullforgylte skulpturen av Lapu-Lapu nå står. - Har man planer om å besøke Asia vil jeg anbefale ett besøk til Cebu.
Varenr.: 77
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

Nyheter



Dereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.