Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

KOPI SKIJEGERBATALJON POKAL PÅ E-BAY.

KOPI SKIJEGERBATALJON POKAL PÅ E-BAY. Som samler så må man være usedvanlig forsiktig med graverte gjenstander. Det er utrolig lett å gravere på en sivil eller militær pokal og patinere og slite ned skriften såpass at den kan lure mange. Som denne pokalen som nå er til salgs på e-bay. Forutan at kopiereren har blandet norsk og tysk tekst så er hovedproblemet at enheten ble opprettet sommeren 1943 !!!

Varenr.: 03
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.