Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

ELAVON HAR STENGT BETALING MED VISA/MASTERCARD.

ELAVON HAR STENGT BETALING MED VISA/MASTERCARD. Siden den 8. oktober har kortbetalingen vært stengt. Man har kunnet bestille varer til nå men betalingstransaksjonene har ikke gått igjennom og forretningen har ikke mottatt betaling for sendte varer. Elavon har sagt opp avtalen med Dereks Militaria som vedlagte brev viser. Novita A/S som server Dereks Militaria kommer til å kontakte advokat anngående saken. Så pr. idag kan man ikke bestille varer med VISA eller MASTERCARD. - Postoppkrav og forskuddsbetaling til Dereks Militarias kontonummer  eller kontant oppgjør er de mulighetene samlere har.
Varenr.: 06
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.