Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

Ekeberg markedet 20. september 2014.

Ekeberg markedet 20. september 2014. Denne gangen fikk en kollega og jeg gode plasser. Vi stod på området med kjøretøyrelaterte saker og plasseringen var helt perfekt. Jeg kom opp kl. 12  på fredag og fikk en bra plassering i køen. Rett etter å ha parkert ble jeg tilbudt en meget fin Hitlerjugend dolk som opprinnelig har tilhørt en NS mann fra Oslo. Ved siden av meg pakket en trønder ut sin tilhenger og der kjøpte jeg 2 urørte "Menstad-type" politikøller fra 1920-tallet. 2 fine tyske felttelefoner, en Luftwaffe delekasse til en stor brenner samt en folkegassmaske i originalt etui fra 1941 og en mint sen modell Wehrmacht feltsekk. Ellers ble jeg tilbudt flere fine objekter lørdag. Norsk bondeøks/kampøks fra rundt 1750 + SS armørn + Engelsk pilot flyverjakke + Luftwaffe pilot veske/ryggsekk + nummerlik mauserbajonett + 3 NSDAP medlemsmerker samt flere fine tyske medaljer. Denne gangen ble jeg ikke tilbudt noe som helst fra Nasjonal Samling og jeg så heller ingen som fikk kjøpt NS saker. Derimot var Gudmund Waal fra Bergen meget heldig og fikk kjøpt en nydelig re-issued Wehrmacht hjelm med grov sandmaling og en samler fra Elverum fikk kjøpt en fin og urørt Luftwaffe båtlue (se bilder). Været var nydelig på fredagen men da solen senket seg ned i horisonten, kom kulden og det ble en kald natt for å si det sånn. Tåken hang lenge over Ekeberg lørdag morgen og solen slapp ikke gjennom før kl. 13. - Det virket som om de fleste samlere jeg møtte var tilfreds med årets høstmarked :-). 
Varenr.: 87
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

Nyheter



Dereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.