Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

Ekeberg høstmarkedet 17/18. september 2016.

Jeg kjørte innover med fullpakket varebil og ankom Ekeberg fredag kl. 13. Det var stekende sol og mange av utstillerne var kun iført shorts og t-shirt. Klokken 1630 slapp jeg inn og jeg fikk en meget fin plass nede ved veien som går skrått ned til høyre ved stigebilen. Handelen begynte med en gang og jeg fikk solgt flere saker under utpakkingen. Som vanlig så var de aller ivrigste samlerne og handlerne klar for å ta runden rundt på sletten med en gang bilene slapp inn. Da mørket senket seg tok en samlerkollega og meg en tur rundt for å se om det var noe spennende å få kjøpt. Vi brukte lommelykt.

Lørdag morgen kl. 0630 begynte utpakkingen og hele dagen var det masser av mennesker og det var ett fantastisk vær. Solen skinte på den blå himmelen hele dagen. Jeg fikk ryddet skikkelig opp og mye av gammel varebeholdning ble solgt til en meget gunstig penge. Jeg fikk også kjøpt en stor samling med tyske bøker i stort format. Mange med slike fotografier og fargebilder og sigarett-bilder innlimt. Det var flere samlere som fikk kjøpt saker til meget gunstige priser. Jeg ble vist flere fine samleobjekter og jeg lister opp det jeg så: 2 SOLDATENHEIM tallerkener i strøken stand. Wehrmacht hjelm overmalt med grov sandmaling med merker under malingen. Strøken hjelm. Samling over 10 militære og offentlige stempler, mange med riksvåpen. Signalpistol LP 42. Hirdbelte med spennen "ETT FOLK EN VILJE". Rikshirdmerke. MG-34 (strøken). 2 nummerlike mauserbajonetter. SS ring i sølv bare for å nevne noe. 

Varenr.: 958
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

Nyheter



Dereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.