Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

Ekeberg høstmarkedet 15/16. september 2017.

Denne gangen kjørte jeg innover 3 timer tidligere enn vanlig. Dette for å få en bedre plass i køen for så å få en bedre utstillingsplass på sletta. Men neida jeg ble henvist til akkurat samme plass jeg hadde i fjor. Rett ved den store stenen til høyre for stigebilen. Været fredag og lørdag var bokstavelig talt strålende. Kjøp og salg begynte allerede i køen. Så fortsatte det i noen timer før mørket satte inn. Det var flere samlere på besøk (hvorav en stor russisk handler) og vi koset oss med god mat og drikke og tealys. Så var det opp kl. 06 lørdag morgen og begynne å rigge til standen. Kl. 07 begynte folk å strømme på og det varte helt til kl. 16. Mye skylles det gode været. Det var mye handel, men egentlig ikke så mye tysk og norsk militaria og få kjøpt for en billig penge. Det var mange av de kjente samlerne og handlerne som hadde stand men det var lite militaria og få kjøpt hos vanlige selgere. Men noe var det. En samler kom innom standen med 2 meget gode tidlige norske løvehjelmer. Begge var urørte innvendig med original farge og med tysk innmat og reim. Så en meget fin og urørt og komplett tysk gassmaske. Denne fikk jeg kjøpt. En annen samler fikk kjøpt en meget fin enkeldakal Wehrmacht hjelm. En annen fikk kjøpt en norsk Milorg hjelm med norske flagg påmalt. Spaniakors i bronse uten sverd og frontkjempermerke i sølv med tynn nål og flere Milorg armbind, ble vist meg. Selv om det blir mindre militaria og få tak i så er det fortsatt gode kjøp å gjøre på Ekeberg. Selv fikk jeg kjøpt en samlingen allierte bajonetter, 5 tyske lommelykter, Luftschütz hjelm og flere godt tyske album med fotos og sigarett-kort innklebet. Samt en plombert Mauser pistol og en plombert MP-44. Begge med plomberingspapirer. Salget var heller ikke så verst så jeg må si meg meget fornøyd med årets høstmarkedet !
Varenr.: 965
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

Nyheter



Dereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.